Wil jij een bedrijf starten zonder je uitkering te verliezen? Dat kan! 

'Ticket Naar Vrijheid' is dan écht iets voor jou! Met ‘Ticket Naar Vrijheid’ DIY methode maak je jouw eigen ondernemingsplan aan de hand van vragen en voorbeelden.

Zo ben jij goed voorbereid voor het gesprek met je jobscoach, casemanager of keuringsarts. En het beste van alles: je kunt starten met jouw eigen bedrijf, terwijl je jouw uitkering behoudt!

Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen die vanuit een uitkering een bedrijf willen starten. Tijdens een klanttevredenheidsonderzoek, dat verplicht wordt gesteld door de instanties, hebben onze klanten ons beoordeeld met een 9.4.

‘Ticket naar Vrijheid’ is een bewezen formule waarmee je stap voor stap, op je eigen tempo en in slechts een uurtje per dag, je bedrijfsidee op papier kunt zetten. Zo kun je jouw ideale baan creëren binnen je eigen bedrijf! Het is echt niet moeilijk of saai, dus waar wacht je nog op? 

Vrijheid, daar verlang je naar!
Je bent klaar met afhankelijk zijn!
Je hebt de wereld iets te bieden!

Misschien vind je het nog spannend, weet je niet waar je moet beginnen en wat de regels zijn bij het UWV en de gemeenten? Geen zorgen, ik begrijp dat dit spannend kan zijn. Met de uitlegvideo's en door middel van het ondernemingsplan, neem ik je mee op een avontuur als ondernemer.

Ik ben Marieke Bouma en heb 18 jaar ervaring als coach, ben gepassioneerd en boven gemiddeld geïnteresseerd in ondernemerschap in combinatie met uitkeringen. Samen met mijn collega's vertellen we je alles wat je moet weten. Ik wijs je de weg!


Mijn levensmissie is om jou de handvatten te geven om jouw leven leuker én vrijer te maken.

Tijdens deze 28 dagen leer jij hoe je jouw arbeidsdeskundige, keuringsarts of jobcoach omverblaast met jouw eigen ondernemersplan.

Je bouwt aan het fundament van jouw bedrijf en je hebt een behapbaar strategisch en financieel plan waarin precies staat wat je gaat doen en waar jouw droombestemming zich bevindt.

Na onze reis laat jij je niet meer wegsturen met lullige opmerkingen als:

 1. 'Denk er nog maar eens over, het klinkt nog te vaag of een beetje zweverig’
 2. ‘Ondernemen, dat zie ik jou niet doen. Je bent ziek, jij hoeft écht niet te werken’
 3. 'Zou je dat wel doen? Een uitkering is tenminste een stabiele bron van inkomen'

Deze reis van 28 dagen geeft jou het zelfvertrouwen, inzicht en zekerheid die je nodig hebt om jouw ondernemersdroom waar te maken. Vol vertrouwen en met uitgewerkte ideeën in je eigen ondernemingsplan, laat jij je arbeidsdeskundige, keuringsarts of jobcoach zien wat je van plan bent. Jij legt hen precies uit hoe het voor jou werkt. Jij weet wat de regels zijn en waar je aanspraak op kunt maken als uitkeringsgerechtigde. Er is zoveel meer mogelijk dan je denkt!

Met jouw persoonlijke 'Ticket naar Vrijheid' heb jij een concreet en behapbaar plan voor de toekomst in handen. Wacht niet langer en koop nu jouw eigen ondernemingsplan. De eerste stap naar jouw vrijheid, toekomst en succes!

Vol energie én met heldere toekomstplannen ga jij jouw ondernemersavontuur tegemoet, ja echt!

  • Deze keer is je gesprekspartner zo onder de indruk en zal hij/zij er alles aan doen om je te steunen bij de start van je bedrijf
  • Je weet precies hoe jij je ideale baan binnen je eigen onderneming gaat realiseren
  • Je hebt nagedacht over je belastbaarheid, je ideale werkuren
  • Je kent de spelregels van de gemeenten of het UWV
  • Je start je eigen bedrijf in je eigen tempo, passend bij jouw persoonlijke situatie, mét behoud van je uitkering!


Van onzeker en ongelukkig thuis op de bank zitten transformeer jij naar een gelukkiger mens, vol toekomstplannen.


  • Je zult vrijheid en vertrouwen krijgen en de wereld laten zien wat je te bieden hebt als ondernemer!
  • Jij zet de wereld naar je eigen hand!

Begin vandaag nog!

Wat kan je verwachten tijdens het

28 dagen Ticket naar vrijheid DIY programma 

Week 1 - 'Op avontuur'


Na betaling krijg je direct toegang tot de highlights van het programma!


Je gaat meteen aan de slag met het opstellen van jouw eigen ondernemingsplan. Dit plan is essentieel voor het starten van jouw ondernemersreis. Maar maak je geen zorgen, het is geen saai of ingewikkeld document. Het is jouw persoonlijke 'Ticket naar Vrijheid'!


Je deelt jouw dromen en fantasieën over wat het ondernemerschap voor jou kan betekenen en waarom je hiervoor kiest. Het bedrijfsidee dat al een tijdje in jouw hoofd rondspookt, krijgt nu vorm op papier. Jouw etalage, oftewel jouw top 3 ideeën, wordt straks werkelijkheid


Hou de komende dagen jouw brievenbus goed in de gaten, want er is een pakketje onderweg!  


*Inclusief de extra stap-voor-stap uitleg video's

(Je ontvang 3 maanden toegang i.p.v 28 dagen)

Week 2 - 'De Zee van het ondernemen'

De zee kan prachtig, rustig of onstuimig zijn. Ondernemen is als surfen op de zee. Je leert hoe je stil kunt staan en kunt bepalen welke kansen je wel of niet moet grijpen. Net als bij het surfen op de zee, de ene golf pak je en de andere laat je aan je voorbijgaan. 


Deze week zie je precies waar het wel en waar het nog niet goed stroomt. Je gaat even stilstaan, uitzoomen en bedenken hoe snel de ontwikkeling van je bedrijf mag gaan. Je neemt een kijkje in de toekomst en maakt je eigen masterplan.


Je krijgt inzicht in de regels en mogelijkheden bij de instanties en ontdekt welke extra opties er zijn om jouw ondernemersreis extra comfortabel te maken (zei iemand businessclass ;))?


Van toekomstdromen naar realiteit!


Je maakt een masterplan en krijgt inzicht in de regels en mogelijkheden bij de instanties. Daarnaast ontdek je hoe je sommige privékosten zakelijk kunt betalen, waardoor je vanaf het begin al voordeel hebt en meer te besteden hebt in je privéleven. 

Week 3 - 'De Markt van marketing'

Marketing is alles wat je doet om je product of dienst te verkopen. Dat is wat je deze week leert én waarvoor je een plan gaat maken. En dát zonder opdringerig over te komen!


Zonder verkopen geen inkomsten natuurlijk! Na deze week weet jij hoe je de juiste mensen, de mensen die écht bij je passen, naar je ‘marktkraam’ kunt trekken. Je weet precies wat jouw ideale klant het allerliefste wil en waar die van droomt, zonder over je eigen grenzen te gaan!


Je weet waar de kansen liggen! De lessen die je haalt uit het markt- en concurrentieonderzoek zijn goud waard! Je vertaalt de inzichten direct in jouw ondernemingsplan en laat de valkuilen waar andere startende ondernemers vol in gaan lekker links liggen!


Met jouw marketingboodschap weet jij precies hoe jij jouw merkwaarde in de wereld zet en daarmee precies de klanten aantrekt die bij je passen.

Week 4 - 'De ontknoping' 


De ontknoping; hoeveel geld heb je nodig om van jouw bedrijf een succes te maken? Bijvoorbeeld om je bedrijf te kunnen starten of om de maandelijkse terugkerende kosten te kunnen dragen?


Wat betekent "succesvol" voor jou als geld niet het belangrijkste is? Deze week leer je om niet meer in termen van tekorten te denken. Je gaat ontdekken hoe jouw toegevoegde waarde eruitziet in cijfers.


Je gaat ervaren hoe leuk het kan zijn om geld te ontvangen. Kwartjes zullen vallen en jij weet nog beter wat jij werkelijk waard bent.
Deze week creëer je overzicht en rust door financieel inzicht te krijgen. Dit is zo belangrijk om jouw ‘Ticket naar Vrijheid’ te realiseren  en voluit te leven! En nee, dit is niet moeilijk! Als je elke week de opdrachten maakt, dan komt alles samen, geloof me!


Quote:

‘Opeens zag ik het! Het financiële hoofdstuk is eigenlijk een vertaling van alles wat ik al opgeschreven heb ik de eerste drie hoofdstukken! Maar dan vertaald in cijfers! Bizar dat ik daar zo tegen opzag, dat was nergens voor nodig’ ~ Mathijs de Boer


En wanneer jij wel écht graag los van de instanties én uit de uitkering wilt komen, ga je deze week zien wanneer dat mogelijk is. Je bepaalt dan welke route voor jou de beste keuze is, safety first!

Belangrijk:

Er zijn verschillende fondsen bereid de kosten voor 'Ticket naar Vrijheid' DIY methode voor je te betalen. Dit geldt overigens enkel wanneer je hier zelf geen geld voor hebt. Neem vrijblijvend contact met ons op om je hierover te laten informeren. Team@debbzcoach.nl bel of app Marieke 06-33423444


Je weet na het afronden van 'Ticket naar Vrijheid' welke coaching, hulp en financiële mogelijkheden er beschikbaar zijn. Ook zal ik je vertellen wat er precies verandert aan de uitkering die je ontvangt nadat je bent gestart met je bedrijf. Ik leg uit hoe de eventuele verrekening met instanties werkt en wat jij hieraan kunt doen om achteraf niet voor onaangename verrassingen te komen!


Je kunt er ook voor kiezen om te betalen in 3 termijnen van 190,-.

'In april starte ik mijn bedrijf, ik heb veel gehad aan de voorbeelden in het ondernemingsplan' ~ Janet


''Mijn gesprek ging goed! Ik heb toestemming gekregen en start nu écht mijn eigen bedrijf!

Ze waren onder de indruk van mijn ondernemingsplan' ~ Timothy

Maar er is nog meer...

 • In onze app en op ons online leeromgeving delen we extra uitlegvideo's, informatie en een meditatie om van je ondernemersreis een geweldige ervaring te maken. We begeleiden je met de video’s door alle onderdelen van je ondernemingsplan en laten je alles stap voor stap zien.
 • Als je geld nodig hebt en een lening wilt afsluiten, gidsen we je stap voor stap door het proces heen, zodat je goed voorbereid bent. Soms is geld lenen niet nodig en is het vinden van een fonds een goed alternatief. 

Ervaringen

"Het fijnste aan werken met Marieke vind ik dat ze me altijd aanmoedigt om dicht bij mezelf te blijven. Mijn waarden, wensen en dromen zitten verwerkt in een prachtig ondernemingsplan dat dankzij haar methode aan elk detail voldoet! Het voelt als sterke wortels voor de boom die mijn onderneming is."
Denise- positieve psychologie en eigenaar van Mamaliefjes

"Mijn ervaring met Marieke van De Bbz Coach was absoluut geweldig. Ticket naar Vrijheid heeft me geleerd om te zien wat mijn prioriteiten zijn en hoe ik mijn doel kan bereiken, binnen de beperkingen van het geld die ik eigenlijk heb of had. Ik heb mijn dansschool mijn eigen bedrijf en erg belangrijk m’n vrijheid gerealiseerd." 

André - eigenaar & dansleraar van dansschool NextDance

"Ticket naar Vrijheid is zo leuk, ik kan haast niet stoppen’.  Het voeren van gesprekken met potentiële opdrachtgevers tijdens mijn marktonderzoek vond ik in het begin spannend. Achteraf gezien was dat niet nodig je gaat gewoon kennismaken vanuit gelijkwaardigheid, en wie weet komen daar opdrachten uit. Het volgen van deze methode heeft me geholpen om deze grote stap in mijn leven te zetten."

Mare- zelfstandig ondernemer in de zorg
ondernemingsplan
€ 555,-

Jouw 'Ticket naar Vrijheid' wordt té gek!

Vol zelfvertrouwen show jij je uitgewerkte ideeën in je eigen ondernemingsplan. Jij kunt iedereen uitleggen hoe het werkt, wat de regels zijn en waar je aanspraak op kunt maken als uitkeringsgerechtigde, er is zoveel meer mogelijk dan je denkt!  


Je zult met je volledig ingevulde ondernemingsplan zeker toestemming krijgen van het UWV/de gemeente om te starten met je eigen bedrijf. En dat zonder direct je uitkering te verliezen! Tenzij je er natuurlijk zelf voor kiest


En wie weet krijg je zelfs kosteloze begeleiding aangeboden na de start van je bedrijf. Dan weet je ons te vinden! Waar je ook woont, laat ons je leren hoe je je levensgeluk kunt vergroten en hoe je zelf geld kunt verdienen als ondernemer, zonder bang te hoeven zijn dat je iets verkeerd doet!


Jij kan dit!


Honderden mensen zijn je voorgegaan, ze waren ook gespannen en vroegen zich af of ze het wel konden. De meesten zijn achteraf zo trots op zichzelf en blij dat ze het stempel 'patiënt' of 'uitkeringsgerechtigde' van zich af kunnen schudden. Ze zijn nu ondernemer!


Je ontvangt:

- Ticket naar Vrijheid - het fysieke boek 

- 3 maanden toegang tot de extra uitleg video's

- Alle informatie wat je moet weten over starten van je eigenbedrijf vanuit een uitkering

tegenslag

'Ik kende de theorie van de bijstand. Nu voelde ik zelf hoe kwetsbaar je dan bent'

Voor de rubriek 'tegenslag' van het Financieele dagblad werd Marieke geïnterviewd. In deze rubriek vertellen ondernemer, politici en kunstenaars over hun dieptepunten in hun loopbaan. En hoe zij die te boven kwamen. Marieke nam na een radicaal besluit beëindigde haar samenwerking en kon nadat ze jarenlang ondernemers in de bijstand en vanuit het UWV had begeleid, zelf aankloppen voor steun. Het interview vond plaats naar aanleiding van de driedelige podcastserie 'Ondernemen vanuit een uitkering' waarin Marieke haar verhaal deelde.